We gaan de beleggingswereld op z’n kop zetten. Alweer ja.

27 november door Stevan

Het wordt nu écht tijd om aan je toekomst te denken. Je spaargeld ligt er door de lage rente versuft bij, de vooruitzichten voor je pensioen zijn niet best en het spook van de vergrijzing moet wel doodeng zijn, want iedereen praat erover. Je kop in het zand steken kan echt niet meer. Je moet nú gaan investeren voor later. Of eigenlijk moest je gister al begonnen zijn.

Hoe vaak heb je dit al gehoord? En je hebt mogelijk ook al eens gedacht van; “ik wil mijn geld wel laten groeien en voorbereid zijn op de toekomst, maar hoe dan?” Door te beleggen kun je vermogen opbouwen voor later. Klinkt simpel, maar zo eenvoudig als het antwoord klinkt, zo moeilijk was het om toegang te krijgen tot de beleggingswereld.

Te duur, veel te ingewikkeld en tijdrovend. Met als gevolg: “Weet je wat? Laat maar joh. Dat beleggen komt nog wel eens.”

Best wel raar toch? Dat iets wat zó belangrijk voor je is, tegelijkertijd zo ontoegankelijk is gemaakt.

Met BUX zijn we in 2014 begonnen om dit voorgoed te veranderen. Eerst met een app waarmee je in Contracts For Difference (CFD’s) kunt handelen. Hiermee bereikten we al bijna 2 miljoen gebruikers in 9 Europese landen. Het overgrote deel hiervan had voor het bestaan van onze app nog niet eerder gehandeld op de financiële markten.

Nu gaan we ons aanbod uitbreiden met een tweede app: STOCKS.

Een app die in vrijwel alle opzichten volwassener is dan ons eerste product. De CFD app blijft overigens gewoon bestaan en wordt doorontwikkeld. Met de nieuwe app speculeer je niet op koersstijging of -daling, maar kun je daadwerkelijk Europese en Amerikaanse bedrijfsaandelen bezitten. Je leest het goed; echte aandelen van je favoriete bedrijven kopen en verkopen wordt eenvoudiger dan ooit.

Dit vereist een andere aanpak en mindset, maar we blijven natuurlijk wel doen waar we goed in zijn: een app maken met een intuïtief design en ongeëvenaard gebruiksgemak. Eentje met de modernste veiligheidsmaatregelen, een sociale laag via de BUX community en dat allemaal tegen extreem lage kosten. Sterker nog:

Met STOCKS kun je geheel kosteloos in aandelen beleggen.
Een primeur voor Nederland.

Je leest het goed, daar staat kosteloos. Beleggen in aandelen zonder commissie te betalen. Tot voor kort bestond dit nog niet in Europa. Door nieuwe wetgeving en technologische vooruitgang is dat nu wél mogelijk.

Binnenkort, en dan praten we over begin 2019, kan dus echt iedereen in aandelen stappen. Gewoon met één simpele app op je smartphone. En dat werd tijd, want mocht je het nog niet hebben gehoord; het is de hoogste tijd om te gaan beleggen voor later.

De aanmelding voor de STOCKS app is nu geopend. Je kunt hier je e-mail achterlaten om als eerste toegang te krijgen en je kunt meer info over de nieuwe app lezen. Daarbij kun je bij het verschijnen van de app ook nog eens je eerste aandelen gratis in je portefeuille krijgen! Ontdek hoe en meld je aan op stocks.getbux.nl

Wij gaan ondertussen keihard aan de slag om de STOCKS app gereed te maken. En we kunnen nu al niet wachten totdat jullie ermee gaan beleggen. Want beleggen voor je toekomst is niet langer een vrijblijvend advies. Het is noodzakelijk om later lekker te kunnen leven.

 

Wat zeg je ervan? Let’s rock the world of finance!
BUX

Geschreven door

Stevan

De 'Ted Langenbach van de beurs'.

Disclaimer: Alle standpunten, meningen of analyses weergegeven in artikelen zijn die van de auteur en vertegenwoordigen niet de mening van BUX. Noch BUX, noch de auteur biedt financieel advies en deze artikelen mogen niet worden beschouwd als zodanig.

Alle artikelen
De Vloer

Interview: Joep Mencke

december 3 - Stevan

In ‘Krijg nou de [inves]tering’ praat BUX met nachtvlinders en vroege vogels over de vraag die millennials maar niet wakker lijkt te houden: hoe zit het met geld voor later? Interesseert de vraag niet, of is het antwoord niet leuk?

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 77.7% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat je goed begrijpt hoe CFD's werken en dat je nagaat of je het hoge risico op verlies kunt permitteren.