Omdat zelfs cash ook wel eens gaat vervelen

Ook Ghostface Killah in de crypto’s

5 oktober door Stevan

Rapper Ghostface Killah sluit aan in de steeds langer wordende rij met beroemdheden die ‘iets’ met cryptomunten doen. Maar het lid van de Wu-Tang Clan doet dit natuurlijk wel op geheel eigen wijze.

Ghostface, die van z’n moeder de iets normalere naam Dennis Coles kreeg, is namelijk medeoprichter van zijn eigen cryptobedrijf: C.R.E.A.M. Capital.

Nu zullen Wu-Tang fans van het eerste uur natuurlijk al opveren. Maar voor wie niet thuis is in het repertoire van de heren: C.R.E.A.M. staat oorspronkelijk voor Cash Rules Everything Around Me; een track van Wu-Tang uit 1993.

Die titel krijgt nu een kleine twist van Ghostface en zijn partner Brett Westbrook. De twee hebben Cream Capital opgericht en Crypto Rules Everything Around Me is de nieuwe leus.

Vanaf november moeten de zogenaamde Cream Dividend tokens via een ICO op de markt komen. Deze zullen dan vervolgens weer inwisselbaar zijn tegen Ether. En het is Cream Capital menens, want ze verwachten zo’n 30 miljoen dollar op te halen met de ICO.

Klinkt allemaal dope dus. Nu maar afwachten of het Triumph wordt, of Severe Punishment voor Cream Capital.

Geschreven door

Stevan

De 'Ted Langenbach van de beurs'.

Disclaimer: Alle standpunten, meningen of analyses weergegeven in artikelen zijn die van de auteur en vertegenwoordigen niet de mening van BUX. Noch BUX, noch de auteur biedt financieel advies en deze artikelen mogen niet worden beschouwd als zodanig.

Alle artikelen
De School

Wat is dividend?

februari 20 - Stevan

Wat is dividend? Dividend is een deel van de winst van een bedrijf, dat je krijgt wanneer je aandelen van dat bedrijf bezit.

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 77.7% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat je goed begrijpt hoe CFD's werken en dat je nagaat of je het hoge risico op verlies kunt permitteren.