Veilig
beleggen

Veilig beleggen

Je geld en gegevens zijn gevoelige zaken

Hier leggen we uit hoe we ze beveiligen:

AFM-vergunning

We staan onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Brokers met een AFM-vergunning dienen aan hoge eisen te voldoen. Wij doen dat. Dit betekent extra zekerheid voor jou.

Samen met ABN AMRO

Je geld staat bij ABN AMRO Clearing. ABN biedt achter de schermen het systeem aan waarmee jij aandelen kunt kopen en verkopen.

Gegarandeerd tot €100.000

Door het Depositogarantiestelsel (DGS) is het geld op je ABN geldrekening gegarandeerd tot €100.000. In het geval van faillissement van ABN is je geld gegarandeerd tot dit bedrag, onder deze voorwaarden.

Je aandelen beschermd

Door het beleggerscompensatiestelsel zijn je beleggingen gedekt tot een bedrag van €20.000, mocht BUX B.V. haar verplichtingen niet meer na kunnen komen.

Moeiteloos geld storten en opnemen

Je kunt op ieder moment, kosteloos en zonder gedoe, geld opnemen van en storten naar je BUX Zero rekening.

GETEST DOOR VEILIGHEIDSEXPERTS

Onze systemen worden regelmatig getest door online veiligheidsexperts. Zo blijven we bestand tegen gasten met kwade bedoelingen.

VERSLEUTELDE DATA

Alle servercommunicatie is TLSv1.2 versleuteld. Dit is gedaan om digitale gluurders niet aan hun trekken te laten komen.

JOUW GELD BLIJFT VAN JOU

Het geld en de aandelen van BUX Zero klanten worden apart gehouden in Stichting BUX Custody. Dit betekent dat mocht BUX B.V. failliet gaan, jouw geld en aandelen buiten schot blijven.

We staan voor je klaar

Voor al je vragen staat ons support team voor je klaar. Gewoon vanuit Amsterdam en in het Nederlands. Neem contact op via de app, stuur een mail of bel. We zijn er voor je.