100.26.176.182

commissievrij
beleggen
hoe zit dat?

Met BUX Zero bieden we markt- en limietorders. Een marktorder is een order die meteen wordt uitgevoerd. Een limietorder is een order waarbij je je aandelen tegen een vooraf door jezelf bepaalde prijs koopt of verkoopt. Tot eind dit jaar zijn beide ordertypen commissievrij. Meer info over de verschillende ordertypen vind je hier .

Volgend jaar introduceren we de ‘basic order’. Een basic order wordt één keer per dag op een vast tijdstip uitgevoerd en over dit ordertype betaal je…geen commissie!

Totdat we basic orders aanbieden, zullen markt- en/of limietorders commissievrij blijven. Daarna brengen we een commissie in rekening voor de markt- en limietorders. Voor een marktorder is dat €1 en voor een limietorder €2. Lang verhaal kort:

BUX biedt altijd een ordertype zonder commissie aan!

En dan nog iets: volgend jaar komen we met een abonnement. Abonnees kunnen voor een vast bedrag per maand onbeperkt commissievrij beleggen. We kijken nog naar de prijs van het abonnement, maar één ding is zeker: het maandtarief wordt lager dan wat je bij een traditionele broker voor één enkele transactie betaalt (en is dus ook minder dan wat je maandelijks aan je Netflix, Spotify of Swapfiets kwijt bent).

Marktorders

Je order wordt direct uitgevoerd volgens de best execution principes. Voor marktorders rekenen we de komende maanden geen commissie.

Limietorders

Je order wordt uitgevoerd tegen een vooraf door jou gekozen prijs. Voor limietorders rekenen we de komende maanden geen commissie.

Geen kickbacks

In tegenstelling tot sommige andere brokers ontvangen wij geen vergoedingen van handelshuizen of aanbieders van beleggingsproducten.

Storten & opnemen

Geld sturen van en naar je BUX Zero account is en blijft helemaal gratis.

Bewaarloon

Dit is een fee die je bij banken betaalt voor het beheer van je rekening. Kort gezegd: daar doen we bij BUX niet aan.

Marktdata

Realtime koersen en grafieken waarmee je geïnformeerd beleggingsbeslissingen kunt nemen. Alles zit in de app en is voor altijd gratis.