commissievrij
beleggen
hoe zit dat?

Marktorders

Je order wordt direct uitgevoerd volgens de best execution principes. Voor marktorders rekenen we de komende maanden geen commissie.

Limietorders

Je order wordt uitgevoerd tegen een vooraf door jou gekozen prijs. Voor limietorders rekenen we de komende maanden geen commissie.

Geen kickbacks

In tegenstelling tot sommige andere brokers ontvangen wij geen vergoedingen van handelshuizen of aanbieders van beleggingsproducten.

Storten & opnemen

Geld sturen van en naar je BUX Zero account is en blijft helemaal gratis.

Bewaarloon

Dit is een fee die je bij banken betaalt voor het beheer van je rekening. Kort gezegd: daar doen we bij BUX niet aan.

Marktdata

Realtime koersen en grafieken waarmee je geïnformeerd beleggingsbeslissingen kunt nemen. Alles zit in de app en is voor altijd gratis.

TARIEFSVERGELIJKING

FEE

Kopen en verkopen Nederlandse aandelen

Service fee

Platform fee (maandelijks)

€01

€0

€0

€2 + 0,03%2

€0

€0

€1 + 0,15% (min. €8)

€3,5 + 0,01% van de gemiddelde portfolio waarde per maand4

€0

0,06%3 (min. €6)

€0

€5 - gemaakte transactiekosten in de maand5

Vergelijkingen met andere aanbieders zijn gebaseerd op de informatie op hun websites, peildatum 25-03-2020 en houden geen rekening met kortingsacties of andere promoties. De vergelijking is enkel gebaseerd op tarieven en de verschillende ‘pakketten’ kunnen verschillende diensten bevatten.

1 In juni 2020 zal ons prijsmodel worden aangepast en zullen andere tarieven gelden voor de verschillende ordertypen. Echter, met BUX Zero zal er altijd de mogelijkheid zijn om commissievrij te beleggen.
2 Maximum fee is €30.
3 Maximum fee is €45.
4 Tot een portfolio waarde van €450.000, daarboven geen service fee.
5 De platform fee per standaard account is €5 per kalendermaand, verminderd met de gemaakte transactiekosten. De fee vervalt daarmee als er voor meer dan €5 aan transactiekosten wordt gemaakt per maand. Klanten met een portfolio waarde boven €100.000 zijn gevrijwaard van een platform fee. Nieuwe klanten zijn na hun eerste storting diezelfde maand en de drie daaropvolgende maanden gevrijwaard van een platform fee.