Beleg voor zero
jouw aandelen,
geen commissie

Je wil meer met je geld doen. Dan moet beleggen in aandelen gewoon mogelijk zijn. Dat vinden wij tenminste. Daarom is er BUX Zero: de app waarmee je eenvoudig en commissievrij kan beleggen in je favoriete bedrijven.

Doe meer met je geld.
Beleg met BUX Zero.

Beleggen is dé manier om je geld te laten groeien. Alleen jammer dat er vaak zoveel kosten bij komen kijken. Bij de meeste banken of brokers betaal je commissie per transactie en een vast bedrag voor je rekening. En dan is er ook vaak de hoge minimale inleg en soms zijn er zelfs nog verborgen kosten.

Dit helpt allemaal niet mee bij het bereiken van je beleggingsdoel. Sterker nog; het werkt in je nadeel.

Wij doen dat anders. Met BUX Zero kun je commissievrij beleggen en dat bespaart jou geld. Ook beleggen met kleine bedragen wordt op deze manier eindelijk interessant.

ZERO
commissie

Je leest het goed: daar staat dus echt dat je commissievrij kunt beleggen. Hoe dan?!

ZERO
gedoe

In no-time aandeelhouder. Maak een account aan en kies de bedrijven waar je aandelen van wil.

WEL ZO
veilig

Je geld staat veilig bij ABN AMRO Clearing en onder de voorwaarden van het DGS is je geld beschermd tot €100.000. Lees hier meer over.

Beleg voor Zero
omdat het nu kan

commissie
knaagt
aan je
winst

Commissies nemen een enorme hap uit je winst. Zeker op de lange termijn. En als je met kleinere bedragen wilt beleggen dan wegen de opbrengsten niet op tegen de kosten. Met BUX Zero kun je beleggen zonder commissie.

Jij
belegt
dus jij
bepaalt

Helemaal groen beleggen? Investeren in merken waar je van houdt of in slimme techbedrijven? Zoek op interesses, maak een volglijst van aandelen en pas de app volledig naar je eigen smaak aan.

Beleg met gemak
zonder gedoe

het
begint
bij
zero

BUX Zero is geschikt voor zowel beginnende als doorgewinterde beleggers. Navigeren, orders plaatsen, je beleggingen volgen en analyseren; het werkt allemaal eenvoudig en intuïtief.

samen
met
abn
amro

Je geld staat veilig bij ABN AMRO Clearing. Door het Depositogarantiestelsel (DGS) is het geld op je ABN geldrekening gegarandeerd tot €100.000. In het geval van faillissement van ABN is je geld gegarandeerd tot dit bedrag onder de voorwaarden van het DGS.

Beleg voor later
begin vandaag

niks
houdt
je
tegen

Download BUX Zero en doorloop alle stappen snel en simpel in de app. De volledige aanmelding, het scannen van je ID en het verifiëren van je gegevens gaat via de app. Geen papierwerk, extra rekeningen of lange wachttijden meer.

download bux zero
en volg ons