DOE MEER MET JE GELD

Veilig en verantwoord
traden

Veilig traden

Jullie roepen wel dat jullie betrouwbaar zijn, maar waaruit blijkt dat?

Goede en helemaal terechte vraag natuurlijk. We vertellen je waarom handelen met BUX écht veilig en betrouwbaar is:

Bekend in Europa

Meer dan 2 miljoen gebruikers in 9 Europese landen hebben BUX X gedownload.

FCA-vergunning

De Britse financiële toezichthouder FCA houdt toezicht op onze activiteiten. BUX X is een handelsnaam van BUX Financial Services Ltd. (Financial Conduct Authority registernummer 184333).

BESCHERMD TOT 85.000 BRITSE POND

Alle BUX X klanten worden beschermd door het Britse ‘Financial Services Compensation Scheme’ (FSCS). Mocht er onverhoopt iets gebeuren met BUX, dan zijn alle BUX X-rekeningen tot 85.000 Britse pond per persoon gegarandeerd onder de voorwaarden van de FSCS.

JOUW GELD BLIJFT VAN JOU

Geld van klanten houden we altijd gescheiden van onze eigen bedrijfsmiddelen. Dat vinden we zelf een goed plan en is een vereiste van de FCA.

MOEITELOOS GELD TERUGBOEKEN

Je kunt op ieder moment en zonder gedoe direct geld terugboeken van BUX naar je eigen rekening.

GETEST DOOR VEILIGHEIDSEXPERTS

Onze systemen worden regelmatig getest door online veiligheidsexperts. Zo blijven we bestand tegen gasten met kwade bedoelingen.

VERSLEUTELDE DATA

Alle servercommunicatie is TLSv1.2 versleuteld. Dit is gedaan om digitale gluurders niet aan hun trekken te laten komen.

Meer dan 2.000.000 gebruikers

BUX heeft meer dan 2.000.000 gebruikers. Je vindt onze app in de Google Play Store en de Apple App Store.

MEER DAN 150.000 REKENINGEN GEOPEND

Meer dan 150.000 BUXers hebben al een rekening geopend bij BUX om met echt geld te handelen.

HOE WERKT HET
onder de motorkap?

Met BUX X handel je in Contracts For Difference, oftewel CFD’s. Een CFD is een financieel product waarmee traders kunnen profiteren van stijgende en dalende koersen van assets zoals aandelen, grondstoffen en valuta. Als je CFD’s trade dan speculeer je op de koersbeweging van een onderliggende waarde. Dit kan van alles zijn, van het aandeel Facebook tot olie of goud.

Maar waarom dan geen gewone aandelen?

Met CFD’s wordt handelen in bekende bedrijven toegankelijker, omdat je niet de volledige prijs van een aandeel hoeft te betalen. Tegelijkertijd profiteer je wel van de koersbeweging en je ontvangt dividend als het bedrijf dit uitkeert.

CFD’s worden uitgegeven door een bank of andere financiële instelling.

Verantwoord
handelen

Verantwoord handelen

Handelen op de beurs kan leuk, leerzam en spannend zijn.

Maar je kunt er ook geld mee verliezen. De eerste tip: ga niet handelen met geld dat je niet kunt missen. En als je met seriousBUX (echt geld) aan de slag gaat, begin dan klein. Hiermee zorgen we ervoor dat handelen met BUX leuk is en leuk blijft.

VERDEEL EN HEERS

Je kunt bij ons maximaal €500 in één trade stoppen. Het spreiden van je geld (en daarmee je risico!) hoort bij beleggen en dat willen we hiermee stimuleren.

LEERSCHOOL

Als je nog geen ervaring met de beurs hebt dan ben je verplicht om eerst een tijdje met funBUX te oefenen, ons virtuele geld. Pas daarna, wanneer je gevoel voor het traden hebt gekregen, kun je doorstromen naar seriousBUX, oftewel handelen met echt geld.

BEPERKTE HEFBOOM

Met hefbomen kun je in een korte tijd veel verdienen, maar de keerzijde is natuurlijk dat je net zo snel heel veel geld kunt verliezen. Wij vinden zulke hefbomen onverantwoord en BUX X houdt zich aan de ESMA-voorschriften, daarom bieden wij beperkte hefbomen aan die bij ons multipliers heten. Deze variëren van maximaal x5 voor aandelen tot maximaal x30 bij handelen in valuta.

Veilig traden

Je verliest nooit meer geld dan je hebt geïnvesteerd in een trade bij BUX X. Extreem hoge hefbomen vinden wij onverantwoord, die vind je bij ons dus niet. Grote verliezen proberen we te voorkomen door beperkte ‘multipliers’ aan te bieden.

TRANSPARANTIE

We houden het graag helder. Daarom kun je met een druk op de knop meteen zien wat we rekenen aan fees voor je positie. Nog belangrijker: je ziet ook meteen wat je netto overhoudt aan je trade. En voor de doorgewinterde traders: we kennen geen ‘spread’ (verschillende koersen bij aan- en verkoop). We hanteren gewoon één prijs waarop je zowel kunt kopen als verkopen.

Alerts & Auto Close

Je hebt natuurlijk meer te doen dan de hele dag naar koersen te loeren. Daarom kun je met BUX alerts instellen. Je krijgt dan een pushbericht op het moment dat een door jou aangegeven koers of percentage bijna bereikt is. En als je onze auto-close functie gebruikt, dan wordt je positie automatisch gesloten op een boven- of ondergrens die je ook helemaal zelf bepaalt. Totale controle en geen omkijken naar.