Where we trade

Wij halen de complexiteit uit de financiële markten en brengen traden terug naar de basis. Handel eenvoudig in CFD’s op aandelen, crypto’s, forex en meer.

TRADEN
ZONDER GEDOE
aandelen-crypto's
valuta-indices
grondstoffen

Alle
bekende
namen

Stel eenvoudig je portfolio samen. Van Amazon tot Bitcoin, we hebben het! Met BUX X handel je in CFD’s op aandelen, indices, crypto’s, grondstoffen en valuta. 

Ontdek
de markten
met een risicovrij oefenaccount

Begin
met
funBUX

Ontdek risicoloos het traden met een volwaardig demo account. Ben je klaar om te handelen met echt geld? Je kunt op ieder moment overstappen.

Klein beginnen
je hebt geen
vermogen nodig

Voor
elk
budget

Traden met echt geld kan al wanneer je €50 stort. En vanaf €10 kun je een trade plaatsen. Meer informatie over de kosten vind je hier

Connect met
andere traders
deel kennis en tips

Samen
meer
bereiken

Er is altijd actie in de BUX community. Traders van alle niveaus en uit alle landen komen hier samen. Bespreek de beursperikelen en krijg nieuwe (nog betere) ideeën.

Volg experts
en hun tactieken

Vind
je
markt

Alles wordt besproken in de BUX Channels. Dus hier moet je zijn als je meer wilt weten over crypto’s, bedrijven of indices. Leer van ervaren traders, krijg tips, deel info en volg tactieken.

Verantwoord en veilig traden

Meer dan
2 Miljoen
gebruikers

BUX X is beschikbaar in 9 Europese landen. Meer dan 150.000 gebruikers hebben een rekening geopend bij BUX om te traden met echt geld.

Geld opnemen zonder gedoe
FCA gereguleerd
Getest door veiligheidsexperts

Mis het moment niet

FAQ's

Tarievenlijst BUX X

Legal

Download BUX X
en ga traden