Let’s rock the
world of finance

Waarom is er BUX?

De meeste mensen vinden de financiële wereld enorm ingewikkeld en nogal saai. Maar bij BUX weten we dat de beurs eigenlijk het belangrijkste, meest invloedrijke en spannendste spel ter wereld is. De beurs is verbonden met het bedrijfsleven, de politiek en de wereldeconomie; dat maakt ’t allemaal uitermate interessant. Alleen, begin daar maar eens over op een feestje: je staat al snel in je eentje treurig in een hoekje op een stukkie toast te knagen.

Dat moet veranderen, vinden we!

De technologie van nu stelt ons eindelijk in staat om een app te bouwen die handelen op de beurs supermakkelijk maakt.

Terwijl de traditionele financiële wereld net zo ingewikkeld, elitair en saai is als een klassiek concert, rockt BUX de financiële wereld en zorgen we ervoor dat iedereen kan ervaren hoe spannend en leuk de beurs eigenlijk is. Wordt ’t toch nog gezellig op dat feestje!

Lees meer

KOM BIJ ONS WERKEN

Ontmoet het team

Alle
  • Alle
  • Financiële noobs
  • Hardlopers
  • Fijnproevers
  • Blauwe ogen
  • Langer dan 180cm
  • Food lovers

Investeerders

Initial Capital

Een tech startup investeerder uit Silicon Valley en Londen, met de focus op games. Saillant dat zij in een financieel product zoals BUX investeren… Game on!

Orange Growth

De oprichters van OGC kenden een aantal BUX-ers nog uit de tijd dat ze nog op het pluche zaten bij McKinsey. Ze zagen onmiddelijk de potentie van BUX en stapten als eerste externe investeerder in.

Velocity Capital

Een investeerder gespecialiseerd in fintech – da’s een hip woord voor ‘financiële technologie’. Interessant dus dat zij investeren in een gegamificeerde beursapp zoals BUX! ;-)

Holtzbrinck

Holtzbrink Ventures, gevestigd in München, is een van de meest succesvolle kapitaalondernemingen die revolutionaire online bedrijven in Europa ondersteunt.

Contact

Bux HQ

Spuistraat 114-b
1012 VA Amsterdam
Nederland

+31(0)85 888 5505
info@getbux.com

Je vermogen loopt risico. CFD’s zijn niet geschikt voor alle investeerders en je moet er daarom voor zorgen dat je de risico’s hiervan goed begrijpt.