Meld je hier aan:

Traden vanuit je tent

Deze zomer wordt het handelen om het hoogste rendement! De jonge honden van BUX hebben de sluwe vossen van IEX uitgedaagd voor de eerste editie van de Camping Clash. Vier weken traden met kans op vette prijzen en natuurlijk eeuwige roem. Of nou ja, in elk geval voor een jaar lang. Check hier de VIDEO

Zo werkt het

Het enige wat je nodig hebt is de BUX app op je smartphone en een neus voor winstgevende trades. Je hebt zelfs geen geld nodig, hoewel dat uiteraard wel mag.

Er wordt namelijk in 2 categorieën gestreden: met nepgeld, kost dus niks. En het echte werk met echt geld. Het wordt natuurlijk pas echt spannend met echt geld. Bovendien zijn dan de prijzen in de Camping Clash ook groter. En meedoen met echt geld kan al vanaf €50. Bij het installeren van de BUX app krijgt iedereen 1.000 funBUX. Dit is een virtuele valuta waarmee risicoloos geoefend kan worden.

 

Om vervolgens over te stappen naar handelen met echt geld tik je in de BUX app:

* op het % icoon onderin het scherm;

* vervolgens in het groene scherm tik je boven op ‘cash’;

* kies ‘BUX met echt geld?’;

* doorloop het eenvoudige aanmeldproces en handel met echt geld!

Het toernooi wordt gespeeld volgens het Battle principe van de BUX app. Er kan gehandeld worden in aandelen, indices, grondstoffen, valuta en olie. Het totale rendement van je trades bepaalt je plek op de ranglijst.

Wanneer

Het toernooi heeft 2 voorrondes. De eerste voorronde start op 3 juli, en duurt 12 dagen. De tweede voorronde start op 24 juli, en duurt ook 12 dagen. De beste traders werken vervolgens de finale af vanaf 7 augustus t/m 19 augustus.

Uiteindelijk blijft er in elke categorie (fun- en seriousBUX) één winnaar over. Maar voor de top-10 uit iedere categorie liggen mooie prijzen klaar.

Mocht je vragen hebben, stuur dan gerust een mailtje naar tournament@getbux.com

€ 2921

1ste plaats

Kymco People S (25 km/h), DEBO Scooters (mat zwart)

€ 500

2de plaats

Apparel collection by Thomas Maine

€ 129

3de plaats

Panasonic DMC-SZ10 videocamera

Je vermogen loopt risico. CFD’s zijn niet geschikt voor alle investeerders en je moet er daarom voor zorgen dat je de risico’s hiervan goed begrijpt.